open

Het Hoogovensmuseum is geopend op: – dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 16:00 uur

In navolging op de richtlijnen van de overheid en Tata Steel is in verband met de situatie rondom het Corona virus het museum tot nader bericht gesloten!

Voor een goede indruk van de collectie is 1,5 tot 2 uur nodig. Houd hier a.u.b. rekening mee in verband met de sluitingstijd om 16:00 uur. De toegangsprijs voor het museum is € 5,- inclusief koffie of thee. Nu ook pinbetaling mogelijk. Voor kinderen tot 16 jaar en donateurs is de toegang gratis. Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Op zaterdagen is volgens afspraak het museum te bezoeken voor groepen.
Reserveren via e-mail: sieho.secr@tatasteeleurope.com   

In de zomermaanden zijn er extra openingsdagen op zaterdag of zondag wanneer de stoomtrein rijdt. Voor de dienstregeling van de stoomtrein zie de website van de stoomclub:www.hoogovens-excursietrein.nl

 

The Hoogovensmuseum is open on – Tuesday, Wednesday and Thursday from 10:00 AM till 4:00 PM.

As a consequence of the situation related to the Corona virus the museum is temporary closed

Be aware that you need at least 2 hours to get a good view on the collection. Keep this in mind related to the closing at 4.00 P.M.
Entrance fee is €5 euros (coffee or tea included).
On Saturdays by appointment for groups visiting the museum.  Reservations by Email: sieho.secr@tatasteeleurope.com In summertimes additional opening days of the museum linked to the rides of the steam train. For time tables of the train see the web site of the steam club: www.hoogovens-excursietrein.nl