Herdenkingstentoonstelling 70 jaar bevrijding, tot medio september 2015

In het Hoogovensmuseum is, ter gelegenheid van 70 jaar bevrijding in 2015, een speciale fototentoonstelling ingericht over de oorlogsjaren in relatie tot het staalbedrijf. Deze tentoonstelling loopt van tot medio september 2015.

De vertegenwoordiger van de Geallieerden brengt zijn succeswens over aan het Hoogovenspersoneel voor de wederopbouw van het staalbedrijf.

Dank is verschuldigd aan de vrijwilligers van het Hoogovensmuseum, die deze tentoonstelling opgezet en ingericht hebben en vooral ook aan Pauline Mantz en Tineke van Aalst van het archief van Tata Steel. Zij hebben  de meeste foto’s verzameld en ook veel achtergrondinformatie, zoals krantenknipsels uit die tijd, opgespoord.

Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Tentoonstellingen. Bookmark de permalink.